Verre Reizen

Een verre reis boek je bij de Ellen Verwegen ReisCreaties. Je kunt het zo gek niet bedenken; een groepsrondreis, een strandvakantie, een individuele reis per huurauto of begeleid met een privé chauffeur en/of privé gids, een combinatie van beiden, verlengen van je reis of stel je liever geheel een eigen reis samen; alles is mogelijk!

Ik help je graag met het uitzoeken van een mooie verre vakantie! Veel van deze landen bezoekt je immers maar één of misschien zelfs twee keer. Hoe vaak en waar je ook naartoe gaat mag je van mij verwachten dat je op elke bestemming dezelfde kwaliteit vindt.

Rondreizen met complete, goed uitgebalanceerde routes en programma’s, goede hotels die dichtbij de bezienswaardigheden liggen en op leuke momenten een lunch of diner. Reizen waarin je dagelijks op pad bent, voor de echte doener, en vakanties waarin een goede balans tussen welverdiende rust en beleven is gevonden. Reizen waarbij je absolute hoogtepunten van een land bezoekt en reizen waarbij je juist van de gebaande paden afwijkt en weer nieuwe hoogtepunten ontdekt. Korte reizen voor tussendoor en lange reizen voor echte ontdekkingsreizigers.

Aanpassingen, vooraf en/of achteraf verlengen of je gehele reis op maat samenstellen ook dat is voor mij geen enkel probleem.

Ontsnap aan het massa toerisme en geniet van een onvergetelijke vakantie!


Geen velden gevonden.