Sportreizen

Wat is er als sportliefhebber leuker dan een sportwedstrijd of -evenement in het buitenland te bezoeken? Niets! Vaak is dit goed te combineren met een stedentrip en ben je er even een paar dagen tussenuit. Bij Ellen Verwegen ReisCreaties ben je hiervoor aan het juiste adres. Het hoofdkantoor van Reiscreaties heeft namelijk een complete afdeling Sportreizen en zo blijf ik altijd goed op de hoogte.

Wat te denken van een Champions League finale? Op de tribune tijdens Wimbledon? Darten kijken in Alexandra Palace? Uitlaatgassen opsnuiven tijdens de Formule 1? Daar wil je toch een keer bij zijn geweest?

Reisgarantie

Sportreizen wil haar klanten graag zekerheid geven om het geboekte evenement bij te kunnen wonen. Zo nu en dan komt het voor dat het tijdstip of de datum, waarop een evenement oorspronkelijk plaats zou vinden, wordt gewijzigd. Dit kan diverse oorzaken hebben; natuurgeweld (een aswolk of storm), tv-rechten of bijvoorbeeld binnenlandse onrusten (politieke opstand of stakingen). Daarnaast is het niet kunnen bijwonen van het evenement ten gevolge van verplaatsing naar een ander tijdstip en/of datum op afkeuring verzekerd. Op het moment dat dit gebeurt en je hebt de reisgarantie bij ons afgesloten, zoeken we samen met je naar de beste oplossing (annulering, verplaatsing of verlenging van de reis). Met onze ruime ervaring weten we dat het afsluiten van deze reisgarantie in veel gevallen sterk aan te raden is! Wij adviseren je dan ook om deze reisgarantie af te sluiten.

De reisgarantie bedraagt 6,05% van de totale reissom (5% van de totale reissom + 21% assurantiebelasting).


Geen velden gevonden.