Europa

Wil je op vakantie naar een land binnen Europa? Dat is een goede keuze. Met de vele verschillende landen, steden en klimaten heeft Europa vele verschillende mogelijkheden om je vakantie te vieren.

Zo is Europa erg geschikt voor stedentrips, strandvakanties en wintersport. Ook korte breaks naar een vakantiehuis, een vakantiepark of een camping is zeer populair. Wil je Europa beter leren kennen denk dan eens aan een rondreis door verschillende landen of streken. Europa is dan ook erg geliefd bij reizigers van binnen en buiten Europa. Europa heeft een enorme rijke cultuur en geen enkel ander continent heeft zo zijn stempel gedrukt op de wereldgeschiedenis. De koloniale driften van Europa hebben overal ter wereld hun sporen achter gelaten.
Europa is de naam van het op een na kleinste werelddeel dat ten westen van Azië en ten noorden van Afrika ligt. Het wordt eveneens begrensd door de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan. Qua bevolking is Europa het op twee na grootste continent op Azië en Afrika na.

Noord-Europa is noordelijke deel van het Europese continent met landen zoals IJsland, Noorwegen en Zweden. Hou je van ongerepte natuur met prachtige meren, rivieren, uitgestrekte bossen, fjorden en heuvels, dan is Noord-Europa de bestemming voor jullie!

West-Europa onderscheidt zich van Zuid-, Noord-, Midden- en Oost-Europa door de geografie en door de verschillen in geschiedenis en cultuur. Met de landen Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België en Luxemburg staan garant voor een prachtige vakantie vol met cultuur of zon zee en strand. Bezoek steden zoals Londen, Rome of Parijs voor een heerlijk weekendje weg.

Midden-Europa kenmerkt zich om haar schitterende vergezichten, overweldigende natuur, glasheldere riviertjes en hoge watervallen. Bezoek sfeervolle steden zoals Praag en Budapest. Of genieten aan het water in de Bohemen of aan het Balatonmeer. Landen zoals Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije staan garant voor een afwisselende vakantie!

Zuid-Europa wordt gedomineerd door de Middellandse Zee. Met vakantiebestemmingen naar Portugal, Spanje, Italië, Griekenland, Montenegro, Kroatië en Turkije is Zuid-Europa misschien wel de meest populaire vakantieregio van Europa.

Ellen Verwegen ReisCreaties boekt luxe vakanties, strandvakanties, reizen, cruises, campings, autoreizen, fietsvakanties, wandelvakanties, vliegtickets en rondreizen naar: alle bestemmingen in Europa.

Graag bied ik een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan al je verwachtingen. Je kunt je reis ‘op maat’ geheel naar wens samenstellen en vertrekken wanneer het jullie uit komt. Je kiest waar je heen wilt, welk niveau van accommodatie je wenst en naar wat voor type vervoer jullie voorkeur uitgaat.


Geen velden gevonden.