Antartica

Een reis naar het bijzondere onbewoonde continent Antarctica (de Zuidpool) is een onvergetelijke ervaring en spreekt tot de verbeelding, en terecht. Proef het avontuur van het varen naar het uiterste zuiden en beleef het unieke wildleven wandelend tussen duizenden pinguïns en zeeleeuwen.

Een reis naar Antarctica is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je in de gelegenheid bent om naar de Zuidpool te reizen, dan moet je reis perfect verlopen. Ellen Verwegen ReisCreaties regelt jullie reis tot in het kleinste detail, op een goed uitgerust expeditie schip onder begeleiding van deskundige gidsen. Er zijn vele eilandjes, baaien en zeestraten op en rond het Antarctisch schiereiland. Een tocht naar dit onbewoonde, witte continent zal steeds weer anders zijn en hangt sterk af van getij-, weer- en seizoen omstandigheden. Maritiem wildleven en kolonies zitten ook niet altijd op dezelfde plek en het is dus moeilijk een duidelijk programma te geven. De expeditie-cruises zullen altijd proberen je het beste van dit continent te laten zien.

Ellen Verwegen ReisCreaties boekt luxe vakanties, strandvakanties, reizen, expeditie-cruises en rondreizen naar:

  • Shetland eilanden
  • Paradise Bay
  • Lemaire Kanaal & Livingstone eiland

Graag bied ik een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan al je verwachtingen. Je kunt je reis ‘op maat’ geheel naar wens samenstellen en vertrekken wanneer het jullie uit komt. Je kiest waar je heen wilt, welk niveau van accommodatie je wenst en naar wat voor type vervoer jullie voorkeur uitgaat.


Geen velden gevonden.